Zestiende editie Boombouw Wintermarathon

0250777_De_Boombouw_Wintermarathon_02.jpg
.

LEMELERVELD – Op 26 februari wordt voor de 16e keer De Boombouw Wintermarathon verreden. Deze MTB-klassieker levert de ultieme uitdaging aan fietsbikkels die ruim 100 kilometer bospaden en snelle single tracks willen rijden en flink wat hoogtemeters willen maken.

Ook is er ruimte voor de sportieve MTB-er die wat minder kilometers wil rijden om te genieten van een toertocht langs rivieren, door de bosrijke gebieden en het heuvelachtige landschap van Salland en Twente.

Fietsclub Cycling Lemelerveld heeft zich opnieuw ingezet om een mooie tocht te organiseren, waarin gekozen kan worden tussen de afstanden 55, 80 en 105 km. Onderweg zijn er verschillende posten waar technische ondersteuning wordt geboden en waar de sportievelingen kunnen genieten van een gratis hapje en drankje. Uiteraard is er ruime gelegenheid voor parkeren, douchen en omkleden. De NTFU heeft alle afstanden het Keurmerk Extra Goed Geregeld meegegeven. Belangstellenden kunnen zich voor een vliegende start aanmelden via

www.fietssport.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.