Wintermarathon van Cycling Lemelerveld ‘daverend succes’

0251596_WintermarathonII_edt.jpg
.

LEMELERVELD – Ruim negenhonderd mountainbikers en veldrijders hebben afgelopen zondag meegedaan aan de zestiende editie van De Boombouw Wintermarathon. De organisatie, Cycling Lemelerveld, spreekt dan ook van een daverend succes.

De tocht voerde langs de schitterende oevers van de Regge en de indrukwekkende zandverstuivingen bij Ommen richting het noordelijke bosrijke deel van de Sallandse Heuvelrug bij Hellendoorn. Pittig klimwerk was er op de Lemelerberg en de Hellendoornse berg. Daarna het betere stuurwerk over de slingerende single tracks en de diverse uitdagende afdalingen door het glooide en bosrijke landschap rondom Lemelerveld. Op de verschillende verzorgingspunten werd er goed gezorgd voor de inwendige mens en het materiaal. “Al met al een super geslaagde dag, ook vanwege de vele positieve reacties van de renners”, zo laat Cycling Lemelerveld weten. Op zondag 25 februari 2024 staat de zeventiende editie op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.