Wandelen met Lazama

OMMEN – De wandelgroep Lazama (laatste zaterdag van de maand) gaat weer wandelen op zaterdag 25 februari. Het verzamelen vindt plaats om 8.30 uur op de Voormars/Markt. Zoals te doen gebruikelijk wordt er een wandeling gemaakt van ca. 10 kilometer o.l.v. gids Henk Stegeman. Onderweg of aan het einde van de tocht kunnen de deelnemers genieten van een consumptie (voor eigen rekening), maar aangeraden wordt om ook zelf wat eten en drinken mee te nemen. Belangstellenden zijn van harte welkom om aan te sluiten, bel voor meer info naar Herman Tip op: 06-48750023. Suggesties voor wandelroutes zijn overigens ook welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.