Wandelen in Giethmen

OMMEN – Op donderdag 23 februari vindt de eerstvolgende wandeling plaats van WijZ Welzijn Ommen. Deze keer gaat het gezelschap wandelen over de noordzijde van de Archemerberg (in het gebied zijn er mogelijk lichte stijgingen en dalingen) onder leiding van Hans Lamberink.

Hans is eigenaar van camping Bergzicht in Giethmen en kent de omgeving als geen ander. Na afloop is er gelegenheid samen koffie te drinken in de kantine van de camping (op eigen kosten). Belangstellenden zijn welkom om aan te sluiten. Deelname aan de wandeling kost 1.50 euro p.p. en het verzamelen vindt plaats om 9.00 uur op de Voormars in Ommen. De wandeling start om 9.30 uur vanaf de camping Bergzicht, Dalmsholterweg 4 in Giethmen. Men kan hier uiteraard ook op eigen gelegenheid naar toe gaan. Bel voor eventuele info naar tel: 0529-452545.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.