Volop voorjaarsvakantieactiviteiten in de bieb

OMMEN – In de bibliotheek Salland, vestiging Ommen zijn er op dinsdag 28 februari en op woensdag 1 maart verschillende leuke activiteiten voor kinderen te doen.

Zo zijn er wilde robots in de bieb aangetroffen, maar ze weten niet waar ze naartoe moeten en ze begrijpen niet goed wat er wordt gezegd. De bieb heeft daarom de hulp nodig van kinderen van 7 tot en met 14 jaar. Tijdens deze safari kunnen de kinderen ontdekken hoe de robots bestuurd kunnen worden met codetaal. De robotsafari is op dinsdag 28 februari van 14.00 tot 15.00 uur.

Ontdekkingsreis

Ook 4 tot 6 jarigen kunnen met robots op ontdekkingsreis, want Co de Rups, Botje Bij en Qobo de Slak zijn in de bieb. Wat kan je de robots allemaal laten doen? Deze ontdekkingsreis is voor kinderen van 4 tot 6 jaar en vindt plaats op dinsdag 28 februari van 15.00 tot 16.00 uur. Verder is er op woensdagochtend 1 maart het Boekstartcafé. Er wordt in de bibliotheek voorgelezen uit het boek ‘De Wiebelbillenboogie’. Als mama even weg moet, kan papa op zijn geheel eigen manier voor de kinderen zorgen: ze doen de gekste dingen samen en laten zich helemaal gaan. Het begint om 10.00 uur.

Om zeker te zijn van een plekje, is aanmelden handig, dit kan via www.bibliotheeksalland.nl. Is een activiteit volgeboekt? Kijk in de agenda op de site of er in andere vestigingen nog ruimte is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.