Toneelavond Plaatselijk Belang Ankum ‘n opa om in te liest’n’

ANKUM – Vrijdagavond 10 maart om 20.00 uur houdt Plaatselijk Belang Ankum haar jaarlijkse toneelavond in Het Roode Hert. Toneelvereniging DITO uit Balkbrug brengt dit jaar ’n Opa om in te liest’n’, een klucht van drie bedrijven, op de planken.

Het leven van Jan Stokvis is geen pretje. Hij is één van de bewoners van het bejaardentehuis De Zonnestraal. Volgens Jan kunnen ze het beter De Donderbui noemen. De directrice Amalia is er alleen maar op uit om zoveel mogelijk geld te verdienen. Jan heeft veel steun aan zijn kleindochter Sjoukje. Dat mag ook wel, want van zijn kinderen hoeft hij niks te verwachten. Hein en zijn vrouw Bea zijn kniepstuuvers en Jozef is een oplichter. Ook Job is één van de bewoners van het tehuis, een kameraad van Jan, maar in de war. De dove Tinie wil met Jan trouwen, tenminste zij denkt dat Jan haar gevraagd heeft. Sjoukje wil gaan samen wonen met haar vriend Sjoerd, een hardrocker en daar zitten Hein en Bea niet op te wachten. Zij hebben meer belang bij de handtekening onder het testament van Jan.
Het belooft een hilarische avond te worden met een mooi toneelstuk en een leuke verloting. Kaarten kosten 5 euro per persoon en zijn telefonisch te reserveren bij Het Roode Hert via: 0529-433043 of via e-mail aan ml.holsappel@ziggo.nl (Linda Holsappel – bestuurslid PBA).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.