Tienerdienst in De Trefkoele+

DALFSEN – Op zondag 19 februari houden de tieners van de Vechtstroom Gemeente een speciale tienerdienst in de Trefkoele+. Het begint om 10.00 uur.

Deze tienergroep, de Firesparks genaamd, bestaat uit een groep enthousiaste jongeren van het voortgezet onderwijs. Ze komen wekelijks samen en met de tienerleiding hebben zij deze dienst voorbereid. Ieder heeft zo zijn eigen taak deze zondag. Zo begeleiden een aantal jongeren muzikaal de samenzang en zingen anderen mee. Verder heeft jongerenwerker en spreker Cor van den Belt met de tieners nagedacht over geloofsvragen die de jongeren hebben. Hij zal daarom deze ochtend spreken over dit thema met het onderwerp: ‘Jezus als Trainer’. Jong en oud zijn van harte welkom, er is ook kinderkerk en crèche.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.