Suzan Beynon exposeert bij Heileuver

DALMSHOLTE – Bij Heileuvers Schilderijenhuis is weer een inspirerende expositie te bewonderen van de Amsterdamse textielkunstenares Suzan Beynon. De tentoonstelling duurt tot 1 april, is vrij toegankelijk en te zien op ma, wo, do, vr en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Na 30 arbeidzame jaren in het tijdschriften- en boekenvak richt Suzan zich sinds enkele jaren geheel op het kunstenaars vak. Zij werkt zonder voor opgezet plan: al werkend creëren haar handen en hoofd de mooiste werken. Als basis gebruikt ze een ondergrond en met naald en draad tovert ze de meest mooie creaties. Ze laat zich inspireren door de natuur, kunst, fotografie en binnenhuisarchitectuur. De natuur is veelal haar grootste inspiratiebron en je treft zelfs kleine schelpjes/ takjes en andere natuurvondsten in haar werk. Bestuderen van haar werk is een ware ontdekkingsreis; het blijft boeien. Tijdens het kunstweekend (KunstOmDalfsen) in het eerste weekend van mei is Suzan het hele weekend aanwezig om over haar werk te vertellen.
De Dalfsenaren Heleen Goutbeek en Mark Boite vullen de expositie aan met hun werk waarin ook de natuur zijn basis heeft. Mark Boite neemt alvast een kleine voorsprong op zijn grote expositie die in maart en april volgt.

www.heileuver.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.