SpaceBuzz bezoekt PCBS De Hoekstee

0250448_spacebuzz079.jpg
.

BEERZERVELD – De kinderen uit groep 7 en 8 van De Hoekstee werken sinds een paar weken aan een project over de ruimte waarbij ze de lessen van ‘SpaceBuzz’ volgen. In het verlengde hiervan bracht de SpaceBuzz op vrijdag 10 februari een bezoek aan PCBS De Hoekstee. Aan boord konden de leerlingen onder de begeleidende stem van André Kuipers en met behulp van een virtual reality bril een ‘ruimtereis’ maken. Ze zagen sterren, satellieten, het noorderlicht en nog veel meer. Ook bekeken ze vanaf de maan, de aarde. Meer foto’s en filmpjes zijn te zien op de website

www.hoekstee.nl

Meer foto's

.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.