Sing-in in de Grote Kerk

DALFSEN – Op zondagmiddag 26 februari is er een Sing-in in de Grote Kerk, het begint om 16.30 uur.
De liedteksten worden geprojecteerd en zijn (om eventueel uit te printen) ook te vinden op www.pgdalfsen.nl.

Tijdens deze Sing-in is er gelegenheid een lied op te geven van een keuzelijst. De band die de liederen begeleidt bestaat uit: Mirjam Jansen (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Linda Holsappel (dwarsfluit), Edwin Vetkamp (basgitaar) en Nathan Jansen (drums). De presentatie is in handen van Henriëtta Kuipers. Bij de kinderliederen mogen de kinderen vooraan meezingen. De toegang is vrij, echter er wordt wel een collecte gehouden De eerste is bestemd voor St. Open Doors; noodhulp i.v.m. de aardbeving in Turkije en Syrië. Na afloop van de Sing-in is er gelegenheid elkaar in de kerk te ontmoeten met koffie, thee of limonade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.