Seizoensuitverkoop bij de Kledingbank

OMMEN – Kledingbank Ommen houdt op zaterdag 4 maart seizoenuitverkoop. Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om leuke artikelen op de kop te tikken voor slechts 50 eurocent per stuk. Deze verkoop is voor iedere inwoner van Ommen en omstreken, dus ook voor degenen die geen lid zijn van de kledingbank. De opbrengst komt ten goede aan de spaarpot voor de aanschaf van artikelen voor de cliënten. Het adres is Chevalleraustraat 8 te Ommen op de eerste verdieping van bibliotheek Ommen in De Carrousel. Gelieve contant te betalen, pinnen is niet mogelijk. Mail voor meer info naar: kledingbankommen@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.