Save the dates: Aco Scholierenloop

0249934_ACO_training_13-4-2022.jpeg
.

Gratis trainingen op woensdag 8, 15 en 22 maart

OMMEN – Op vrijdag 31 maart houdt Atletiekvereniging ACO Van Elderen weer de Scholierenloop in Ommen. Deze wedstrijd is voor leerlingen van de groepen 3 t/m 8 van alle basisscholen binnen de gemeente Ommen en vindt plaats op Sportpark Westbroek.

De kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 lopen 400 meter (1 ronde); de kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 lopen 800 meter (2 rondes). Burgemeester Hans Vroomen is gevraagd om ook dit jaar het startschot te geven voor de leerlingen in groep 3. Iedere deelnemer ontvangt een medaille en de nummers 1, 2 en 3 van elke categorie winnen daarnaast een beker. Aan het eind strijden de scholen onderling tegen elkaar in de scholenestafette. De winnende school gaat naar huis met de wisselbeker.
Deelname aan de wedstrijd en de voorbereidende trainingen zijn gratis. De trainingen worden dit jaar verzorgd door mevrouw Yvonne Hoekman en gymmeester Jari Kouwen op woensdag 8, 15 en 22 maart van 16.00 tot 17.00 uur op de accommodatie van ACO Van Elderen, Sportpark Westbroek. Dit jaar wijkt Aco overigens af van de gebruikelijke eerste vrijdag van april, dit in verband met Goede Vrijdag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.