Rug-Fit programma bij fysiotherapie de Carrousel

0249438_Joost_Robbenjpg.jpg
.

(Advertorial)

OMMEN – In het voorjaar start fysiotherapie de Carrousel, onder leiding van manueel therapeut Joost Robben, met het Rug-Fit programma.

Loopt u al jaren lang met rugklachten rond en bent u al bij meerdere therapeuten onder behandeling geweest, maar zonder het gewenste resultaat? Dan is Rug-Fit iets voor u! Met Rug-Fit gaan we in drie maanden aan de slag met u en uw rug, zodat u beter leert begrijpen waar uw klachten mogelijk vandaan komen en wat u er zelf aan zou kunnen doen.

Dit gebeurt in groepsverband, echter zal iedereen persoonlijke doelen hebben om aan te werken. Deze doelen stellen we vooraf gezamenlijk op in een 1-op-1 gesprek met een manueel therapeut. Na de cursus bent u fitter en weet u meer over uw eigen lichaam. U weet alle ins en outs over rugpijn. We gaan het hebben over pijn in het algemeen en we gaan aan de slag met training en oefeningen om uw rugpijn te helpen verbeteren. Dus bent u toe aan meer duidelijkheid en wilt u weten waarom u tot nu toe niet van de vervelende rugpijn af kunt komen? Informeer dan bij Fysiotherapie de Carrousel door te bellen naar 0529-451853 of door een e-mail te sturen naar info@fysio-ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.