Rehim Duman nieuwe hoofdtrainer bij de vrouwen van FC Ommen

0250784_foto_trainer_vr1.jpg
Jan Peter Wassens (bestuurslid vrouwen) Rehim Duman en Bertus Heuver (voorzitter).

OMMEN – Rehim Duman volgt na dit seizoen Floris Buitenhuis en Koen Tip op als trainer bij de vrouwen van FC Ommen. Rehim woont in Deventer en heeft ruime ervaring als voetballer opgedaan bij o.a. Koninklijke UD en de Treffers en vanaf 2008 als jeugdtrainer. De laatste paar jaar was hij hoofdtrainer bij de jeugd van Galatasaray.

Rehim beschrijft zichzelf als volgt: “Mijn sterke punten zijn de nodige aandacht besteden aan individuele spelers zonder de teamprestatie uit het oog te verliezen. Daarnaast vind ik duidelijke communicatie ‘dé sleutel tot gezamenlijk succes’. FC Ommen is een club met professionele mensen, die de juiste man op de juiste plek weten te plaatsen. Mijn ambitie is om met deze club meer meisjes en vrouwen aan het voetballen te krijgen en hier ook de nodige aandacht aan te besteden. Momenteel tellen we ongeveer 169.000 vrouwelijke leden bij de KNVB en dat is weinig vergeleken met de ruim 1 miljoen mannelijke leden. FC Ommen is een mooie club om deze ambitie ook te kunnen realiseren.”
De spelersraad, staf en technische commissie van de club zijn zeer content met deze keus en wensen hem veel succes bij FC Ommen.

www.fcommen.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.