Raad en Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial)

Het Belastingteam van Raad en Recht biedt gratis hulp aan inwoners van de gemeenten Ommen en Hardenberg en is bedoeld voor particulieren die over 2022 een bruto-jaarinkomen hebben van max. 27.500 euro en een vermogen (spaargeld) van 25.000 euro (per huishouden).

Naast hulp bij de aangifte inkomstenbelasting kan het belastingteam ook de helpende hand bieden bij de volgende zaken:

*Hulp bij het aanvragen en wijzigen van toeslagen ( zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget)
*Het schrijven van een bezwaarschrift naar de belastingdienst.
*Het aanvragen van kwijtschelding van gemeentelijke belastingen.
*Het team bestaat uit vijf gespecialiseerde vrijwilligers en de dienstverlening vindt doorgaans plaats in de kantoren in Hardenberg, Ommen of Dedemsvaart, maar kan ook bij de client thuis plaatsvinden, als dit om praktische redenen beter uitkomt.

Raad & Recht is een door de Belastingdienst aangewezen Toeslagen Servicepunt. Dit betekent voor de cliënt dat er dankzij een speciale verbinding snel informatie bij de Belastingdienst kan worden opgevraagd en dat wijzigingen direct kunnen worden doorgegeven. Wilt u hulp? U kunt Raad en Recht telefonisch bereiken via: 0523-273666, per mail via: info@raadenrecht.nl of door het invullen van het contactformulier op de website

www.raadenrecht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.