Proefreis met het OV

0249766_Foto_OV_Ambassadeurs_proefreis.jpg
.

DALFSEN – De OV-ambassadeurs bieden senioren op dinsdag 21 februari de mogelijkheid om onder begeleiding een proefreis met het OV te maken vanuit Dalfsen. De deelnemers krijgen meer uitleg op de stations over het in- en uitchecken met de OV-chipkaart bij verschillende vervoerders en hoe de kaartautomaat werkt. Ook wordt er geoefend met het opladen van het reissaldo en het ophalen van verschillende producten, zoals een keuzedag en meereiskorting. De reis is op eigen kosten. Neem daarom een geldige OV-chipkaart mee of koop het kaartje tijdens de proefreis. Aanmelden kan via www.ervaarhetov.nl/proefreis of door te bellen met de OV-ambassadeurs: 038-45 40 130.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.