Potgrondactie Ommer Mannenkoor

OMMEN – Het Ommer Mannenkoor (OMK) houdt van maandag 6 tot en met zaterdag 11 maart weer een potgrondactie. Ondanks de inflatie en prijsstijgingen blijft de prijs binnen de perken. Voor één zak betaalt men vier euro en bij afname van vier zakken kost het 15 euro. Verzocht wordt om met zoveel mogelijk gepast geld te betalen, al is het ook mogelijk om via een QR code af te rekenen (echter hier zijn voor het OMK weer kosten aan verbonden). Plaatselijk leverancier de heer Mellema staat borg voor een goede kwaliteit potgrond. Het OMK hoopt dat de inwoners van Ommen deze actie weer een warm hart zullen toedragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.