Optreden SMOOI in Het Boskamp

DALFSEN – Het Dalfser trio SMOOI treedt zondag 5 maart op in café-restaurant Het Boskamp tussen Dalfsen en Heino. De drie brengen Engelstalige meezingers, country en luisterliedjes.

SMOOI, een verbastering van da’s mooi, ontstond een paar jaar geleden toen Jeltje en Henk de Boer, na een ontmoeting met Ton Sedee op een jamsessie in het Dalfser Kunstlokaal, besloten om samen eens te repeteren. Het echtpaar De Boer ging eerder als duo op pad, maar het repeteren ging zo mooi dat ze besloten om ook als trio een repertoire aan songs op te bouwen. Dubbele, subtiele en vooral akoestische gitaar partijen ondersteunen de zang. Door het brede en afwisselende repertoire belooft het een zeer gezellige middag te gaan worden. Het optreden duurt van 14.00 tot circa 16.00 uur. De entree is gratis, maar na afloop gaan de muzikanten met de pet rond voor een vrijwillige bijdrage. Café-restaurant Het Boskamp is te vinden aan de Sterrebosweg 2 in Dalfsen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.