Klik & Tik in de bieb

REGIO – De bibliotheek Dalfsen start de komende weken met de gratis cursus Klik & Tik. Deze cursus is voor mensen die nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt en graag veilig op internet hun weg willen vinden.

Deelnemers werken wanneer mogelijk op hun eigen laptop of tablet. Is dit niet mogelijk, dan heeft de bibliotheek leenlaptops beschikbaar. In deze cursus leert men de allereerste beginselen van werken met een computer, tablet of smartphone. De vraag van de deelnemer is leidend. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur, deelname is gratis. Aanmelden kan in de bibliotheek, bij het infopunt, of via www.bibliotheekdalfsen.nl

Data en tijden

In Lemelerveld wordt de cursus vier maal op de maandag gehouden. Dit is vanaf 6 februari van 14.00 tot 16.00 uur. In Nieuwleusen is het vier maal op de woensdag vanaf 8 februari van 10.00 tot 12.00 uur en in Dalfsen wordt de cursus vier maal op de woensdag gegeven, vanaf 8 februari van 14.00 tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.