Inschrijving zomeravondvolleybal Dalfsen geopend

0250977_DALVO.jpg
.

DALFSEN – Volleyballiefhebbers kunnen zich tot 8 maart aanmelden voor het Albert Heijn-Dalvo toernooi op www.dalvo.nl. Omdat de Albert Heijn te Dalfsen voor de komende drie jaar als hoofdsponsor zijn naam aan de zomeravondvolleybal verbindt, gaat het toernooi verder onder deze naam.

Dit toernooi vindt dit jaar voor de 62e keer plaats. De speeldata zijn: 8, 9, 11, 22, 23 en 25 mei. Elk team speelt verdeeld over minimaal 3 avonden 8 tot 10 wedstrijden van 20 minuten. De teams die vorig jaar hebben meegedaan, ontvangen automatisch een uitnodiging, maar nieuwe teams zijn natuurlijk ook van harte welkom op het toernooi. Vraag buren, collega’s, vrienden, familie of wie dan ook, stel een team samen en geef je op als dames, heren of gemengd team. Gezelligheid staat voorop maar ook de sportieve rivaliteit tussen de teams bepaalt de goede en gezellige sfeer van het toernooi. Ga voor meer informatie en de voorwaarden naar

www.dalvo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.