Inschrijven voor de Prins Sport Scholierenloop

0250869_QRcode_2023.jpg
.

OMMEN – Afgelopen week is Prins Sport hoofdsponsor geworden van de Aco Scholierenloop. Beide partijen zijn enthousiast en hebben de loop omgedoopt tot Prins Sport Scholierenloop. Aanmelden kan nog tot en met donderdag 16 maart via www.acovanelderen.nl of door de QR-code te scannen. Na-inschrijving is niet mogelijk, i.v.m. de organisatie van de scholenestafette. Deelname is gratis, net als deelname aan de voorbereidende trainingen op woensdag 8, 15 en 22 maart van 16.00 tot 17.00 uur op de accommodatie van ACO Van Elderen, Sportpark Westbroek te Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.