Historische avond in De Overkant

DALFSEN – Op maandag 13 februari om 20.00 uur is er een historische avond in De Overkant.

Voor de pauze vertelt graaf Christiaan van Rechteren over het reilen en zeilen in en rondom het kasteel. Na de pauze is er een videopresentatie die wordt verzorgd door Henk van der Beeke en daarna laat Johan Beijen de aanwezigen kennis maken met de nieuwe beeldbank. Tot en met vrijdag 10 februari zijn er gratis toegangskaartjes af te halen in het Historisch Centrum Ab Goutbeek tussen 9.30 en 12.00 uur. Hierbij geldt: vol is vol en op is op. Na afloop van de historische avond kunnen de toehoorders hun waardering laten blijken door een vrijwillige bijdrage te doneren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.