Gerrit de Jonge is ernstig ziek en neemt afscheid van de raad

0250416_Gerrit_-_2.jpg
.

OMMEN – In een bericht naar onder meer het Ommer Nieuws schrijft fractievoorzitter van de VOV, Gerrit de Jonge dat hij stopt als raadslid. Hij heeft burgemeester Hans Vroomen verzocht om hem per 1 juni aanstaande ontslag te verlenen.

De reden hiervoor is dat de ziekte die hem heeft getroffen, ongeneeslijk is. Zijn wens is om samen met zijn vrouw alle tijd aan de kinderen en de kleinkinderen te besteden en voornamelijk leuke dingen te gaan doen.

De raadsvergadering van donderdag 25 mei zal de laatste raadsvergadering zijn waar Gerrit de Jonge als volksvertegenwoordiger aanwezig zal zijn. Verder nodigt hij een ieder uit om op vrijdag 26 mei tussen 16.30 en 18.30 uur in de Herberg Music Hall onder het genot van een hapje en drankje terug te blikken op 13 jaar raadswerk, maar ook om vooruit te kijken. Gerrit: “Mijn rol zal, nadat ik gestopt ben, worden overgenomen door Gerrit Middelkamp (de nummer 4 van de VOV kieslijst). Hij is van meet af aan betrokken geweest bij de oprichting van de VOV en was in de periode 2014 tot 2022 samen met mij raadslid in de fractie van de VOV. Medio 2022 heeft hij mij kortstondig vervangen en ik ben blij dat hij zich beschikbaar heeft gesteld.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.