Fotowedstrijd voor cover gemeentemagazine 2023

DALFSEN – Uw foto, geschoten ergens in de gemeente Dalfsen, terugzien in het gemeentemagazine 2023? Dat kan! Doe mee aan de fotowedstrijd en maak kans op de coverfoto en één van de drie geldprijzen. Tot 1 maart 2023 kunt u uw foto sturen naar www.dalfsen.nl/fotoinzending. Dit mag ook een foto zijn die u eerder heeft gemaakt. De mooiste foto’s worden naast het gemeentemagazine ook voor campagnes, de website en sociale media van de gemeente Dalfsen ingezet.

Wat willen we graag zien?

In uw foto zien we graag terug waarom het zo fijn wonen is in de gemeente Dalfsen. Het onderwerp op de foto is herkenbaar gemeente Dalfsen en de foto straalt levendigheid uit. Daarnaast zien we graag alle kernen van onze mooie gemeente vertegenwoordigd, zowel in deelnemers als in de foto’s.
Tip, houd rekening met de compositie. De coverfoto wordt vierkant uitgesneden.

Prijzen

De top 3 foto’s ziet u terug in het gemeentemagazine, met de winnende foto op de cover. Daarnaast ontvangen de winnaars een waardebon van 75 euro (eerste plaats), 50 euro (tweede plaats) en 25 euro (derde plaats).

Winnende foto’s

De winnaars worden eind maart bekend gemaakt en krijgen hierover persoonlijk bericht.
Benieuwd waar de foto’s aan moeten voldoen of meer informatie? Kijk op

www.dalfsen.nl/fotowedstrijd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.