Flash meisjes C-team spelen halve finale NOJK

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 25 februari organiseert volleybalvereniging Flash Nieuwleusen de halve finale van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Dit is het grootste en meest populaire jeugdvolleybaltoernooi van Nederland georganiseerd door de Nevobo en het vindt plaats in De Spil.

Jaarlijks spelen zo’n 450 tot 500 teams mee om de nationale titel. Het NOJK meisjes C-team van Flash Nieuwleusen heeft zich tijdens de voorrondes op 7 januari in Nieuwleusen geplaatst voor de halve finale. In de voorronde troffen de meiden tegenstanders van grote verenigingen: VC Sneek en Taurus. Tegen VC Sneek werd goed tegenstand geboden, maar zij waren toch een maatje te groot. Tegen Taurus wisten de meiden een set te pakken. Door de laatste wedstrijd te winnen was de kruisfinale behaald. Tegen Voorsterslag wist Flash het goede spel door te zetten en werd ook de kruisfinale gewonnen. Het NOJK jongens A-team van Flash was in de voorronde vrijgesteld. Zij spelen de halve finale op 25 februari in sporthal Olympus te Assen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.