First Dates Dalfsen

DALFSEN – Jongeren tussen de 16 en 21 jaar oud die op zoek zijn naar de liefde, een vriend(in) of een maatje worden uitgenodigd door Saam Welzijn om zich op te geven voor ‘First Dates Dalfsen’.

De jongerenwerkers stimuleren ontmoeting, sociale contacten en zetten zich in tegen eenzaamheid onder jongeren. Dit doen ze door middel van blind dates, goede matches, leuke vragen en een lekker hapje en drankje (kosten zijn 5 euro p.p.). Jongeren die uit hun comfortzone willen stappen, op zoek zijn naar de liefde of gewoon meer mensen van hun eigen leeftijd willen ontmoeten, kunnen zich opgeven. Het vindt plaats op 10 maart van 18.00 uur tot 20.00 uur in het Pluscafé (Trefkoele, Dalfsen). Opgeven kan t/m 3 maart via: www.saamwelzijn.nl/firstdates. Uiterlijk 7 maart wordt er bekend gemaakt of de aanmelder geselecteerd is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.