Fathers and Daughters op piano en viool

Van Concertgebouw naar Stoomfabriek

DALFSEN – Op 12 februari vindt er weer een gedenkwaardige, klassieke muziekmiddag in theater De Stoomfabriek plaats. Vier voortreffelijke musici voeren een mooi zondagsconcert uit op het Dalfser podium.

Zeer bijzonder aan dit optreden is dat het gezelschap bestaat uit twee vaders en twee dochters. Alle vier zijn het erkende grootheden op hun vakgebied. Zowel de vaders Borys Fedorov en Mikhail Zemtsov als hun dochters Anna Fedorova en Dana Zemtsov hebben hun sporen als professionals meer dan verdiend.
Het concert begint om 15.00 uur. Bezoekers onder de 18 jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn te koop bij Primera Dalfsen of via

www.theaterdestoomfabriek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.