De Kleine Kunst presenteert nog twee keer: ’t Zit in de zenen

0249962_IMG7613.JPG
.

DALFSEN – Nog twee maal staat toneelvereniging De Kleine Kunst met het blijspel ’t Zit in de zenen op de planken in De Overkant. Namelijk op 10 en 11 februari, aanvang is beide keren om 19.45 uur.

Deze klucht, geschreven door Henk Roede, speel zich af in de wachtruimte van Medisch Centrum Kloetenberg. Het gaat er nogal chaotisch aan toe. De vergeetachtige dokter Hospers gaat bijna met pensioen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Door een verwisseling en een paar vreemde patiënten ontstaan er idiote verwikkelingen en krankzinnige situaties. De twee doortastende verpleegsters proberen de boel te redden, maar of dit ook gaat lukken?

Kaarten bestellen kan via de site of telefonisch via 06-30549585 (tussen 18.00 en 21.30 uur). Tickets voor vrijdag 10 februari zijn bijna uitverkocht en kunnen alleen nog telefonisch worden gereserveerd.

www.dekleinekunstdalfsen.nl

Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.