Carnaval in Vilsteren een groot succes

VILSTEREN – Het was droog en de temperatuur was aangenaam voor de maand februari. Afgelopen zondag kwamen honderden mensen naar de Piepenplas voor de welbekende ‘drie rondjes om de kerk’; de carnavalsoptocht in Vilsteren.

Onder leiding van Prins Langenkamp de 1e van de Vennenberg en Jeugdprinses Mila de 1e ging om 13.30 uur de stoet met kleurrijke, knotsgekke exemplaren van start.

De prijzen voor de grote wagens gingen dit jaar naar:

1e De Kantemaaiers

2e GoedZat

3e Net op Tiet

Bij de grote groepen vielen in de prijzen:

1e De Kôle Piep’m

2e TUV

3e Nathalzen

Na een fantastische optocht met de mooiste wagens, kostuums en leuzen konden de feestgangers zich opwarmen en verder feestvieren in de verwarmde en goedgevulde tent. Samen met DJ Delight en De Feestdirecteuren is de Piepenplas het weekend er met een knaller uitgegaan!

Vilsteren kijkt terug op een fantastisch weekend, waarbij jong en oud heeft genoten van al het feestspektakel. In een tweemaal uitverkochte carnavalstent ging het dak er avond na avond af. Samen met een kersvers bestuur en alle betrokken vrijwilligers was het een weekend met een gouden randje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.