Buurtbus Vilsteren verwelkomt 25.000ste passagier

VILSTEREN – Ruim vijf jaar nadat de eerste rit met de buurtbus werd gereden, is recentelijk de 25.000ste passagier in het zonnetje gezet. Deze happening vond plaats op de parkeerplaats bij de RK kerk in Vilsteren.

Nadat de vereniging ‘Buurtbus Vilsteren’ werd opgericht (na veel overleg met onder meer de Provincie, de gemeenten Ommen en Dalfsen, andere buurtbusverenigingen en Plaatselijke Belangen) kon op 3 april 2017 de eerste buurtbus gaan rijden. Meer dan 40 vrijwilligers reden gedurende de afgelopen jaren op werkdagen tussen iets over 7.00 uur tot iets na 19.00 uur de vastgestelde route tussen Ommen en Dalfsen, via Vilsteren en Lemele. De passagiers zijn voornamelijk scholieren, inwoners van diverse kernen, toeristen etc. Vanwege corona heeft het openbaar vervoer enige tijd stil gelegen en kon ook de buurtbus niet ingezet worden. Zodra deze beperking opgeheven werd, is er weer goed gebruik gemaakt van de buurtbus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.