Amke Vrielink op kieslijst Water Natuurlijk

0250774_Amke.jpg
.

DALFSEN – Amke Vrielink uit Dalfsen staat op plaats twee van de Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta kieslijst voor de waterschapsverkiezingen.

Amke Vrielink: “Water Natuurlijk is dé groene en sociale stem in het waterschap. Met een positieve kijk op de toekomst en een eerlijke boodschap zetten wij ons iedere dag in voor een Nederland met schoon, gezond en voldoende water. En we zorgen voor onze prachtige Drentse en Overijsselse landschappen waarin de natuur groeit en bloeit en mensen genieten van water.” De waterschapsverkiezingen voor het waterschap Drents Overijsselse Delta zijn net als de verkiezingen voor de Provinciale Staten op 15 maart. De lijst van Water Natuurlijk wordt net als vier jaar geleden aangevoerd door Marion Wichard uit Kampen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.