Zoekplaatje

0248949_zoekplaatje_02-2023.jpg
.

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over deze foto. Deze is ook te zien op de website: www.museum-ommen.nl, klik op Historisch Archief en dan op: zoekplaatje.

Deze week is de fotowerkgroep op zoek naar de namen van de acht kinderen op de foto (het kind heel ver op de achtergrond niet meegerekend). Het betreft een afbeelding van een schoolreisje naar Beerze, waarschijnlijk naar de Sahara. Naast de namen van de kinderen, zou de werkgroep graag willen weten op welke school de kinderen zaten en in welk jaar de foto is gemaakt.

V.l.n.r.: nr.1 nr. 2 nr. 3 nr. 4 nr. 5 (nr. 6 is bekend) nr. 7 en nr. 8

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 02- 2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen den Oordt nummer 7 in Ommen. Op dat adres kunnen belangstellenden op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur het fotoarchief inzien en zijn er vrijwilligers aanwezig om meer duidelijkheid omtrent ‘Ommer’ stambomen te geven. Ook kan men thuis het fotoarchief in zien via www.cco-collectiebank.nl en op de website www.museum-ommen.nl. De fotowerkgroep dankt Johan Makkinga hartelijk voor zijn reactie op zoekplaatje 47.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.