Zoekplaatje

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over deze foto. Deze is ook te zien op de website: www.museum-ommen.nl, klik op Historisch Archief en dan op: zoekplaatje.

Deze week het andere deel van de foto van een klas van de Marijkeschool. Het betreft het laatste deel van de foto (een derde deel bleek niet nodig). De foto is waarschijnlijk gemaakt in 1965 in de Friesendorpstraat. De foto kwam in het bezit van de fotowerkgroep via Johan Makkinga. De naam van de juf is reeds bekend, maar wie kan de namen doorgeven van de kinderen?

* Vooraan zittend v.l.n.r. nr. 7 nr. 8 nr. 9 nr. 10 nr. 11 nr. 12 en 13
* Midden v.l.n.r. nr. 6 nr. 7 nr. 8 nr. 9 nr. 10 en nr. 11
* Achteraan v.l.n.r nr. 7 nr. 8 nr. 9 nr. 10 en nr. 11

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 47-2022 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen den Oordt nummer 7 in Ommen. Op dat adres kunnen belangstellenden op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur het fotoarchief inzien en zijn er vrijwilligers aanwezig om meer duidelijkheid omtrent ‘Ommer’ stambomen te geven. Ook kan men thuis het fotoarchief in zien via www.cco-collectiebank.nl en op de website www.museum-ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.