Workshop suïcidepreventie

OMMEN – Op woensdag 1 februari houden 113 Zelfmoordpreventie, Gemeente Ommen en de Bibliotheek Salland de workshop suïcidepreventie. Deze workshop begint om 19.00 uur in de bibliotheek in Ommen en is vrij toegankelijk. Op het programma staan onderwerpen als het bespreekbaar maken van het taboeonderwerp zelfmoord, ‘do’s en don’ts’ in gesprekken, het verwijzen naar hulp en informatie over 113 Zelfmoordpreventie. De deelnemers gaan oefenen en er is alle gelegenheid om vragen te stellen. Aan belangstellenden wordt gevraagd om vooraf hun gedachten te vormen aan de hand van een aantal leidende vragen. Op vraagmaar.113.nl staat een online test die hierbij helpt. Kijk voor meer informatie op www. bibliotheeksalland.nl, 113.nl en ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.