Wim Daniëls in de Trefkoele

0248323_foto_Wim_Daniels.jpeg
Foto: Wim Daniëls

DALFSEN – Cultureel Café Dalfsen verwelkomt op vrijdag 20 januari Wim Daniëls in de Trefkoele . Wim Daniëls houdt deze avond een vermakelijke voordracht over de geschiedenis van de fiets.

De fiets, wie zou er zonder kunnen? Wim Daniëls sowieso niet. De schrijver en taalkundige houdt van fietsen, schreef over fietsen, verzamelde fietsen en nu vertelt hij erover in de theaters én in Trefkoele . Deze keer neemt hij het publiek mee in de geschiedenis van de fiets. Een vervoermiddel dat inmiddels niet meer weg te denken is uit ons leven. Niet zelden heeft de gemiddelde Nederlander er meer dan één exemplaar van in zijn schuur staan. Met zijn karakteristieke stem met een vleugje Brabantse zachte g, weet Daniëls zijn publiek uitstekend te boeien. De voordracht begint om 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website van Cultureel Café Dalfsen. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van het Pluscafé van Trefkoele of via

www.cultureelcafedalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.