Wijn proeven voor ALS

NIEUWLEUSEN – Na een succesvolle editie in 2019 houdt Tour du ALS Team Nieuwleusen opnieuw een proeverij. Deze vindt plaats in de Maranathakerk op vrijdag 20 januari, het begint om 20.00 en inlopen kan al vanaf 19.30 uur.

Tijdens een ontspannend samenzijn, wordt er op een prettige manier uitleg gegeven over de verschillende wijnen. De kosten bedragen 15 euro, inclusief hapjes. De totale opbrengst gaat naar ALS Nederland. Met het geld kan er een versnelling komen in het onderzoek naar ALS en de aanverwante ziektes PSMA en PLS. Er is maar één manier om ALS de wereld uit te helpen: wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling.

Het ALS Team Nieuwleusen neemt ook in 2023 weer deel aan de Tour du ALS, waarbij fietsend en wandelend de Mont Ventoux zal worden bedwongen. Enkelen van het team doen al voor de zevende keer mee! Dit keer in samenwerking met team Dalfsen, waarmee ook andere evenementen worden georganiseerd zoals de kerstmarkt en de Nieuwjaarsduik.

Opgave voor deze wijnproeverij kan tot en met woensdag 18 januari telefonisch via: 06- 83674055 (Evert van Zoelen) of mail naar: teamdalfsen@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.