Wethouder Alice van den Nieuwboer leest voor

0248332_maximilliaan_modderman.jpg
.

OMMEN – Vanaf woensdag 25 januari staat Nederland een week lang in het teken van voorlezen. Ook de Bibliotheek Salland presenteert enkele activiteiten. Zo leest wethouder Alice van den Nieuwboer op woensdag 1 februari om 10.00 uur voor uit het Prentenboek van het Jaar: ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ van Joukje Akveld en Jan Jutte.

Het boek gaat over Maximiliaan die alleen thuis is en een feestje geeft voor zijn speelgoedbeesten. Het loopt allemaal een beetje uit de hand. Wat zullen papa en mama ervan zeggen als ze thuiskomen? Een uitbundig en herkenbaar verhaal voor alle kinderen die er weleens een puinhoop van maken. Peuters, kleuters, ouders, grootouders en belangstellenden zijn van harte welkom. Bovendien kunnen kinderen een kleurplaat van Maximiliaan Modderman ophalen in de bibliotheek, of downloaden van de website van de bibliotheek. Van de ingekleurde kleurplaten wordt tijdens het Voorleesfeest een prachtige slinger gemaakt.

Verder gaan de medewerkers van de Bibliotheek Salland die week tientallen keren voorlezen bij de groepen 1 en 2 van de basisscholen, kinderopvanglocaties en peuterspeelzalen in Ommen. Ook is er in Ommen weer het BoekStartcafé. Dit is bedoeld voor de jongste kinderen, tot een jaar of 4. Kijk voor de dagen en tijden op

www.bibliotheeksalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.