Wereldkankerdag op 4 februari

OMMEN – Op vrijdag 3 februari opent het Vechtgenotenhuis haar deuren voor gasten en belangstellenden. In het kader van Wereldkankerdag op 4 februari, zijn er diverse professionals uitgenodigd die iets vertellen over hun producten en/of diensten en wat deze positief bij kunnen dragen aan een leven met en na kanker.

Het programma start om 9.30 uur met koffie en thee. Na het welkom geven de sprekers vanaf 10.00 uur een presentatie. Er is voldoende tijd om vragen te stellen. Om 11.00 uur eindigt het programma en is er gelegenheid elkaar te ontmoeten.
Het Vechtgenotenhuis bestaat bijna vijftien jaar en heeft een belangrijke regionale functie als het gaat om mentale zorg bij kanker. Het biedt (ex-) kankerpati├źnten en hun naasten een veilige plek om samen te komen voor een goed gesprek, of om met elkaar ontspannen of creatief bezig te zijn. Het Vechtgenotenhuis biedt een luisterend oor, maar verstrekt ook informatie door regelmatig sprekers uit te nodigen. Zie ook

www.vechtgenoten.nl

www.wereldkankerdag.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.