Wandelen in Vilsteren

OMMEN – Donderdag 26 januari vindt de eerstvolgende wandeling plaats van WijZ Welzijn Ommen. Deze keer gaat het gezelschap wandelen in Vilsteren onder leiding van Jos Jutten.

Jos is een actieve inwoner van Vilsteren en kent dit gebied zeer goed. Hij neemt de wandelaars mee langs de oude Vechtarm, de theekoepel, de kluizenaarshut en het beukenbos en zal zijn licht laten schijnen over dit gebied. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie te drinken bij de kinderboerderij in het Laarbos. De kosten zijn 1.50 euro p.p. Opgave is niet nodig.
Het verzamelen vindt plaats om 9.00 uur op de Voormars in Ommen. De wandeling start om 9.30 uur vanaf de P bij de R.K. Kerk. Men kan hier uiteraard ook op eigen gelegenheid naar toe gaan. Bel voor eventuele info naar tel: 0529-452545.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.