Vrouwen van Nu huldigt jubilarissen

0248725_Vrouwen_van_Nu.JPG
De drie jubilarissen werden tijdens de maandelijkse afdelingsavond van de Vrouwen van Nu Nieuwleusen in de bloemetjes gezet.

NIEUWLEUSEN – De afdeling Nieuwleusen van Vrouwen van Nu huldigde afgelopen dinsdagavond drie jubilarissen die al heel lang lid zijn van de vrouwenvereniging. Dat gebeurde tijdens de ledenvergadering in Het Witte Peerd.

Vanwege haar veertigjarig lidmaatschap ontving Janny van den Berg-Bijker een vaas met bloemen uit handen van voorzitter Alie Huzen. Vazen met bloemen waren er ook voor twee leden die zestig jaar aan de plaatselijke afdeling zijn verbonden: Marg Borgers-de Boer en Hennie Rabbinge-Takken. Hun vaas is voorzien van een inscriptie die herinnert aan het langjarig lidmaatschap.
De Nieuwleusener afdeling van de landelijke vrouwenvereniging is nog altijd een actieve club. Ze organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen uiteenlopender hobby’s met elkaar in de zogeheten interessegroepen en daarnaast organiseert men elke derde dinsdag van de maand (van september tot en met april) een afdelingsavond met veel afwisseling en vaak een gastspreker. Ook gasten zijn dan van harte welkom.

Tekst/Foto: Hans Keesmaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.