Volle zaal bij Toneelvereniging Tot nut en vermaak Vilsteren

0248538_Alle_ballen_op_Bertha_2.jpg
.

VILSTEREN – Na drie jaar afwezigheid door corona was het eindelijk weer zover: een heerlijk avondje toneel in Vilsteren.

Het afgelopen weekend stond toneelvereniging Tot nut en vermaak Vilsteren twee keer op de planken met het toneelstuk ‘Alle Ballen op Bertha’. Op beide avonden zat de zaal vol met zeer enthousiast publiek. Om de verschillende grappen, hilarische gebeurtenissen en diverse verwisselingen werd hard gelachen. Ook de verloting na afloop van het toneelstuk viel bij het publiek goed in de smaak, mede door de mooie prijzentafel (met prijzen beschikbaar gesteld door o.a. bedrijven uit Dalfsen en Ommen).

Aanstaande zaterdag 21 januari komt de toneelvereniging nog één keer op de planken met het blijspel ‘Alle Ballen op Bertha’ en er zijn nog kaartjes beschikbaar. Deze zijn ’s avonds verkrijgbaar aan de kassa, of vooraf te reserveren via tnevvilsteren@gmail.com. Aanvang is 20.00 uur in de Vilsterij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.