Voetbal regio Dalfsen: winterstop teneinde

USV oefende in Wapenveld tegen WZC en verloor met 3-0.

Voor de meeste Dalfser voetbalclubs is de winterstop teneinde. ASC’62 start zaterdag thuis tegen Hardenberg’85. S.V. Nieuwleusen gaat op bezoek bij Oranje Nassau in Almelo. Lemeleveld speelt zondag uit tegen de Witkampers en SV Dalfsen speelt zondag thuis op sportpark Gerner tegen WVV. Voor V.V. Hoonhorst en USV start de competitie op 5 februari

Oefennederlaag USV

Op bezoek in Wapenveld verloor USV afgelopen zaterdag een oefenduel tegen het plaatselijke WZC met 3-0. Hoewel USV vrijwel de hele eerste helft achteruit moest, leek de rust toch schadevrij te worden gehaald. Maar in de extra tijd sloeg WZC alsnog 2x toe. Eerst door Chris van Lith en even later verdubbelde Mart van Beek deze voorsprong. Na de hervatting draaide aan beide kanten de wisselcarrousel op volle toeren. Het spelbeeld veranderde er nauwelijks door. WZC was en bleef sterker. Henk Boerdam zorgde vlak voor tijd voor de 3-0 eindstand.

Verjaardagsparty

Na afloop van de wedstrijd werd in Nieuwleusen de 93e verjaardag van de club gevierd bij ‘t Witte Peerd. De feestelijke avond werd afgetrapt met de top-93 hitlijst, die door USV’ers zelf was samengesteld. Zo kwam er een bonte variatie aan muzikale genres voorbij. Uiteraard kon ook het USV-clublied rekenen op een hoge notering. Dankzij deze aanloop zat de stemming er al goed in toen DJ Wessel ten Brinke rond middernacht plaatsnam achter de draaitafel om de USV-party naar de kleine uurtjes te begeleiden.

Zondag oefenen en darts

Zondag is er opnieuw een ‘dubbelprogramma’. Dan op sportpark Hulsterlanden. Om 11.00 uur speelt USV een oefenwedstrijd tegen EMMS uit Slagharen. Om 13.00 uur gaat de 18e editie van het USV-darttoernooi van start. Iedereen kan meedoen, meer info op www.unionsv.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.