Voetbal regio Dalfsen

Beide Wisselbekers gingen naar groep 8 van De Tweemaster. De vreugde was hier dan ook enorm.

ASC’62 verliest eerste oefenduel

ASC’62 oefende afgelopen zaterdag tegen SCW Rijsenhout en verloor met 0-1. Deze vereniging was met twee teams op trainingskamp in Dalfsen. Het tweede team won met 6-1 van de mannen uit het Westland. Bij heren 1 ging het nog stroperig. Wel kreeg het goede kansen maar zij vonden een uitstekende keeper op hun pad. Ruststand 0-0. In de 63e minuut scoorden de bezoekers de 0-1. Dinsdag speelt ASC’62 thuis tegen Gramsbergen en komende zaterdag komt Dos Kampen op bezoek. Deze oefenwedstrijd begint om 11.00 uur.

 S.V. Nieuwleusen verliest oefenwedstrijd in Hattem

Afgelopen zaterdag ging S.V. Nieuwleusen in Hattem hard onderuit tegen 2e klasser Hatto Heim. De oefenwedstrijd werd met 6-1 verloren. In de eerste helft kwamen de oranjehemden na een kwartier nog wel op voorsprong door een doelpunt van Jille Brinksma. Een minuut later was het alweer gelijk. Vijf minuten voor het rustsignaal kwam de thuisclub op een 2-1 voorsprong, dit was ook de ruststand. Na de hervatting kreeg Nieuwleusen maar liefst vier doelpunten om de oren. Eindstand 6-1. Donderdag vertrekt het 1e en 2e elftal naar het Portugese Albufeira voor een 4-daagse trainingskamp. Zaterdag 21 januari begint de competitie weer met een uitwedstrijd tegen Oranje Nassau uit Almelo.

Nizato 2023: De Tweemaster takes it all

NIEUWLEUSEN – Afgelopen woensdag hield de toernooicommissie van s.v. Nieuwleusen het jaarlijkse Nizato zaalvoetbaltoernooi voor groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen in Nieuwleusen en Oudleusen. In totaal hadden zich hiervoor 18 enthousiaste teams aangemeld, waarbij de groepen 6 en 7 in een afzonderlijke poule speelden, In poule ‘groep 6’ werd er door de jonge voetballers zeer fanatiek gestreden. Uiteindelijk bleek De Wegwijzer 6 Gemengd de meeste punten te hebben verzamelt, gevolgd door De Tweemaster 6, De Zaaier 6 en De Wegwijzer Meiden 6. In poule groep 7 won de Tweemaster 7 de finale en er was een 2e plek voor De Zaaier 7 Jongens. De strijd om de 3e plaats werd gewonnen door De Wegwijzer 7 ten koste van De Zaaier 7 Gemengd. De groep 8 was onderverdeeld in poule meiden en poule jongens/gemengd. In de meiden poule werd flink gestreden maar was het onderling niveau best groot. In een spannende finale ging de winst ging naar De Tweemaster 8 en pakte De Cazemier (Oudleusen) het zilver. De strijd om de 3e plaats werd beslist d.m.v. strafschoppen. De Planthof 7/8 won deze zenuwslopende strijd en daarmee de 3e plek. De 4e plek ging naar De Zaaier. In de poule 8 jongens/gemengd ging de winst naar e De Tweemaster 8 die de Planthof 7/8 met 2-0 versloeg. De laatste podiumplek ging naar De Wegwijzer 8 in een spannende troostfinale tegen De Zaaier 8. De toernooicommissie van s.v. Nieuwleusen kijkt dan ook tevreden terug op Nizato 2023.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.