Tweede kunstexpositie in de Trefkoele

0249381_Opening_expositie_Trefkoele_4_februari.jpg
.

DALFSEN – Op zaterdag 4 februari vindt in de Trefkoele de tweede kunstexpositie plaats. Deze wordt om 12.00 uur feestelijk geopend door wethouder Jan Uitslag en Elze Klute, Ton van Sprang, Hilda Van Assen, Carla Bohnert en Ria van Lenthe van de Kunstgroep Trefkoele .

Tijdens de expositie is er werk te zien van Manu, Hilda van Assen, Betsy Velthuis, Joke van Eck, Janny Stegerman-Hekman, Hilda Schipper, Wil Belt, Pim van Sprang, Henk van der Vegt, Willie Hakvoort, Gerlinde Hovenga, de Historische Kring Dalfsen en van de Fotoclub Dalfsen. Een ieder is van harte welkom bij de opening. De expositie is nog te bezichtigen t/m 28 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.