Toneelgroep Vinkenbuurt presenteert Annie’s Dreum

VINKENBUURT – In januari staat toneelgroep Vinkenbuurt weer op de planken. Maar liefst acht keer brengen zij in het Buurthuis het toneelstuk Annie’s Dreum ten uitvoer. De toneelavonden staan gepland op 13, 14, 17, 20 21, 24, 27 en 28 januari en het begint telkens om 20.00 uur.

Annie wil van het veebedrijf van de drie zussen een beautyfarm maken. Haar zussen Annet en Ankie zien dat helemaal niet zitten, maar Annie beslist. Om hun tegenzin duidelijk te maken, gaan ze dwarsliggen en dat is natuurlijk heel vervelend als je gasten krijgt, die voor de ontspanning komen.

Belangstellenden (iedereen is welkom, zowel donateurs als niet-donateurs) betalen 7,50 euro voor een kaartje, dit is inclusief koffie en cake. De verkoop vindt plaats op vrijdagavond 6 januari vanaf 20.00 uur in het Buurthuis Vinkenbuurt. Telefonisch een ticket aanschaffen is mogelijk vanaf zaterdagochtend 7 januari (van 9.00 tot 11.00 uur en doordeweeks van 19.00 tot 22.0 uur) door contact op te nemen met 06-24431770.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.