Thee, tablets en taartjes

0248943_tablet-senior-en-volwassene.jpg
.

REGIO – De bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen nodigt belangstellenden die de digitale wereld van de tablet (o.a. de iPad) willen ontdekken, uit voor een kopje thee en wat lekkers..

Deelnemers gaan zelf via de tablet zoeken op internet en er worden er verschillende apps besproken. Wie een eigen tablet/iPad heeft, moet deze vooral meenemen, want hier leert men het meeste van. Maar uiteraard zijn ook mensen die (nog) geen tablet bezitten, van harte welkom. Zo kan iedereen ontdekken of de aanschaf hiervan iets voor hem of haar is.

Waar en wanneer

Op maandag 30 januari in De Mozaïek, Lemelerveld; dinsdag 31 januari in De Spil, Nieuwleusen, en woensdag 1 februari in Trefkoele+, Dalfsen. Thee, tablets en taartjes is er van 14.00 tot 15.30 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is wel nodig. Dat kan bij het Infopunt in de bibliotheek of via de website van de bibliotheek Dalfsen

www.bibliotheekdalfsen.nl/activiteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.