Schietsport huldigt kampioenen en jubilarissen

0248320_jubilarissen_2022_schietsport.jpeg
Foto jubilarissen: Voorzitter Hilco ten Kate Dick van Berkum Jaap Bijker Eddie Brinkman Arie Tempelman.

NIEUWLEUSEN – Maandagavond 9 januari hield Schietsport Vereniging Nieuwleusen de jaarlijkse ledenvergadering.

Tijdens deze vergadering werden de clubkampioenen gehuldigd: Luchtgeweer Opgelegd: Annebeth Kragt met een gemiddelde van 367,34 punten, LG-B-klasse: Eddie Brinkman met 335,78 punten, LG-junioren: Bern Stege met 225,91 punten, LG-Staand Dames: Laura Klok; LP-opgelegd: Dick Zondervan met 362,87 punten, LP-A-klasse: Jan Kraght met 345,66 punten LP-H-klasse: Klaas Vonder met 346,88 punten. De Albert Meijer trofee is gewonnen door Gerrit Boerman, de Ben Mulder 50 trofee ging naar Jaap Bijker met 16,78 pluspunten t.o.v 2021. De Kruisboog kampioen is Jan Bijker met 90,3 punten.

Drie jubilarissen

Afgelopen jaar waren er 3 jubilarissen: Arie Tempelman is 12,5 jaar lid, Eddie Brinkman 25 jaar lid en Dick van Berkum is al weer 55 jaar lid van de club. Deze uitzonderlijke prestatie was voor het bestuur reden hem te benoemen tot erelid en ook te belonen voor zijn inzet voor de club en hem als lid van verdienste te benoemen. Dit laatste was ook weggelegd voor Jaap Bijker voor zijn vele werkzaamheden en het 25 jaar secretariaat. De kampioenen en jubilarissen werden gefeliciteerd en zij ontvingen een daverend applaus.
De voorzitter besloot de vergadering met een uitnodiging voor de Nieuwjaarsborrel en wenste een ieder wel thuis.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.