‘Samen aan tafel’ in De Overkant

DALFSEN – Onder het motto ‘Samen aan tafel’ wordt er op donderdag 26 januari weer een broodmaaltijd gehouden. Deze wordt georganiseerd door de gezamenlijke diaconieën, Caritas en De Overkant. Iedereen die het gezellig vindt om samen te eten, is van harte welkom, hierbij speelt leeftijd en/of religie geen rol. De maaltijd vindt plaats van 17.00 tot 19.00 uur in De Overkant. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Vervoer en dieetwensen kunnen, indien nodig, geregeld worden. Aanmelden graag vóór 23 januari via tel. 0529-431570, per mail: deoverkant@ziggo.nl of deponeer een briefje met naam en adres in de brievenbus bij Kerkplein 22 of 22a.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.