Recordopbrengst nieuwjaarsduik voor ALS

0248409_DSC0017a.jpg
.

DALFSEN – De nieuwjaarsduik van ALS-Team Dalfsen was een grandioos succes. Met het aantal deelnemers van 164 en een opbrengt van 9.500 euro is er een record behaald.

De organisatie, ALS-team Dalfsen, dankt alle duikers en sponsoren van harte. “Wat een geweldige opbrengst, dit was totaal niet verwacht. De een had een sponsor voor 10 euro een ander werd voor tientallen of zelfs honderden euro gesponsord. Het ALS-Team Dalfsen vindt het geweldig dat men heeft deelgenomen en de moeite heeft genomen om sponsoren te werven met dit ongelofelijke resultaat; meer dan 9500 euro! Niet normaal!”

Toppers

Bernard Bos, de oud teamcaptain haalde 1410 euro op, familie ten Brinke/Dunnewind bracht 1255 euro mee en de topper was dit jaar weer; Jan Ardesch met 2865 euro. Naast deze kanjers hebben toch ook vele anderen sponsorgeld bijeen gebracht. De Vogellanden uit Zwolle nam deel met een heel team en werd door het revalidatiecentrum ruim gesponsord. Veel ALS patiënten uit de regio worden ondersteund door revalidatiecentrum de Vogellanden. Ronald Kamphuis van de Jumbo werd gesponsord middels een statiegeld actie. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement met een onwaarschijnlijke hoge opbrengst en roept op: “Volgend jaar weer? ALS-Team Dalfsen is van de partij, u ook?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.