Plankenkoorts Nieuwleusen presenteert ‘Bed, bad en brood’

OUDLEUSEN – Op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari voert Plankenkoorts Nieuwleusen de klucht ‘Bed, bad en brood’ op van schrijver Anne Terwisscha. De toneelvereniging treedt op in de Wiekelaar en het begint op beide avonden om 20.00 uur.

Na de première die op 18 november jl. plaatsvond, verzorgt de Nieuwleusense toneelvereniging de komende tijd maar liefst zes optredens. De laatste drie staan gepland voor ’t Witte Peerd waarvan de kaarten voor zaterdag 11 en 18 februari inmiddels zijn uitverkocht. De doldwaze komedie speelt zich af in een daklozenopvang waar het ene misverstand het andere opvolgt. Een gegarandeerd avondje ouderwets lachen. Kaarten voor de optredens zijn te reserveren via telefoonnummer 06-11440924 (Beltman Woodworks) of via de site

www.plankenkoortsnieuwleusen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.